22.10.2014

ГЕРБ-Габрово подкрепи възрастните хора в града

По повод Международния ден на възрастните хора областният координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов, който трети мандат ще бъде народен представител, се погрижи за отоплението на Дневния център за възрастни хора. Той съдейства за необходимия ремонт на климатика в помещението-разход, който беше непосилен за възрастните хора. Те благодариха на Михов за съдействието и подкрепата.

Новоизбраният депутат от ГЕРБ-Габрово Добромир Проданов посети другия център, в който се събират възрастни хора - Клуба на пенсионера. Там днес празнуваха деня на хората от третата възраст, който по принцип се чества в началото на месеца.

От името на местната структура на ГЕРБ-Габрово Проданов зарадва възрастните хора с баница за празника и им пожела да са здрави и щастливи. „Пожелавам ви повече такива моменти, в които да бъдете в тази чудесна кампания. Много благодарим за това, че ни подкрепяте, както и че ни критикувате, когато има нужда. Дано всички да сте живи и здрави и знайте, че винаги може да разчитате на нас“, каза Добромир Проданов.

 

< Назад