23.09.2019

ГЕРБ – Казанлък регистрира кандидатите си за кметове и листата за общински съветници

С пълна листа от 37 кандидати за общински съветници - 15 кметове на кметства в общината и кандидатура за кмет на Казанлък, ГЕРБ в града на розите ще се яви на предстоящите местни избори. Днес в 10:50 часа казанлъшката организация, представлявана от секретаря Радиана Стефанова и председателя на предизворбния щаб Борис Кърчев, регистрира кандидатурите в Общинска избирателна комисия (ОИК).

Стефанова подчерта, че безспорната кандидатура за кмет на Община Казанлък е на настоящия градоначалник Галина Стоянова, която ще бъде и водач на листата за общински съветници. 37-те кандидати развиват своята дейност в различни сфери на обществения живот. Всички се ползват с доверието на казанлъчани. Сред кандидатите са: адвокат Роман Желев, д-р Белчо Белчев - лекар–хирург, Иван Гитев - фармацевт, архитект Емил Недялков, Радиана Стефанова - педагог, Ангел Ангелов – икономист,  изявени спортисти като Антим Паральов, Красимир Иглев – компютърен инженер.  Една-трета от листата са представители на гражданската квота. За първи път една от 50-те Царици на розата на Казанлък юристът Симона Петкова ще поиска доверието на казанлъчани за каузата Казанлък.

ПП ГЕРБ в Казанлък регистрира и 15 кандидати за кметове на населени места в общината. Седем от тях ще се съревновават за местата на досегашните кметове на ГЕРБ, които на есен ще се оттеглят по собствено желание. Така в с. Бузовград новата кандидатура ще бъде на Петър Петров, в с. Кънчево – на Стойно Стойнов, в с. Енина – Матьо Андреев, в с. Хаджидимитрово – Мима Колева, в гр. Крън – Пламен Георгиев, в с. Розово – Венцислав Колев и в с. Шейново – Ренета Стойкова. Останалите кандидати ще поискат отново доверието на местните жители на 27-ми октомври.

„ГЕРБ – Казанлък залагаме на сериозни и отговорни хора, които ще работят открито и ще приложат целия си професионален потенциал за развитието на нашата община – както за града, така и за населените места“, заяви Борис Кърчев.

 

< Назад