19.02.2022

ГЕРБ Пазарджик почете 149 години от гибелта на Васил Левски

Народните представители от ГЕРБ-СДС, представители на областното ръководство на ГЕРБ-Пазарджик, както и членове и симпатизанти на ГЕРБ от област Пазарджик, отбелязаха годишнината от смъртта на Васил Левски.
Както всяка година, по традиция, честването се състоя пред паметника на Васил Левски в областния град.
С поднасяне на венец народните представители от коалиция ГЕРБ-СДС - Екатерина Захариева и Стефан Мирев отдадоха почитта си към Левски.
Цветя пред делото и саможертвата на Апостола, от свое име и от името на областната организация на ГЕРБ-Пазарджик поднесе областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов. Цветя поднесоха още: областният секретар на партията Гинче Караминова, областният координатор на МГЕРБ-Пазарджик Борис Владов, Йордан Кожухаров, д-р Лозана Василева, членове и симпатизанти.

С този акт на уважение се покланяме и  свеждаме глава пред най-ярката личност в борбата за освобождение и възстановяване на българската държава. Героизмът на Васил Иванов Кунчев - Левски не спира да вдъхновява малки и големи, дори 149 години след смъртта си, а заветът на Апостола - „за чиста и свята република”, продължава да бъде пътеводна светлина за всички ни.

< Назад