01.09.2019

ГЕРБ-Перник отбеляза 12-годишнина от учредяването на областната структура

„Днес честваме 12 години  Политическа партия ГЕРБ-Перник. Партия, която следва своя лидер и своята кауза – най-голямата кауза – България. Всички ние, за тези 12 години положихме много усилия, вложихме сърцата си за това да променим България. За да стигнат промените до всеки дом – за да имаме по-добра инфраструктура и пътища, повече социални услуги. Zа да бъдем реална част от европейското семейство. Убедена съм, че заедно ще успеем да направим още повече, да обичаме и да градим България“.

Това зави  пред членове и симпатизанти на най-голямата политическа сила в Перник областният координатор на ГЕРБ-Перник и кмет на общината д-р Вяра Церовска на празничен концерт, с който бе отбелязан 12-тят рожден ден на местната структура.

Приветствия към гостите на празника отправиха лидерът на Жени ГЕРБ и общинския ръководител на политическата сила в Перник Ирена Соколова и общинският координатор и кмет на община Радомир Пламен Алексиев.

„За 12 поредна година се събираме, обединени около идеята ГЕРБ да продължава да върви напред развивайки България. Започнахме с едно учредително събрание от 100 човека. Всички помним, как тогава мечтаехме за хубави сгради и улици, нямахме инфраструктура, имаше огромни проблеми с престъпността, а невъзможността да преодолеем миналото ни водеше към задлъжнялост и обремененост. Тогава се появи ГЕРБ и Бойко Борисов ни даде идеята за справедливост, с която всички да вървим обединени, а гласът на всеки един от нас да бъде чут“, сподели лидерът на Жени ГЕРБ. Тя беше категорична, че за партия ГЕРБ  развитието е основния двигател.

„Най-големият капитал, най-голямата мощ на партия ГЕРБ-това са хората. Това е енергията на всеки един от вас“, отбеляза Соколова. „Всички ние сме поддръжници на една прекрасна идея и кауза. Бъдете добри християни. Да го направим пак и да го направим по-добре“, каза в приветствието си общинският ръководител на ГЕРБ в Радомир.

Тържеството започна със специална празнична програма с много игри и забавления за най-малките гости на празника.  По традиция представителите на общинските структури на старейшините и дамите от ГЕРБ бяха подготвили кулинарна изложба на вкусни български ястия и показаха завидни умения в кулинарното изкуство. Не липсваше разбира се и огромна торта, която беше разрязана от областното ръководство на ГЕРБ.

Празничното събитие уважиха още кметове и зам.-кметове на общини, общинските ръководители на партията, общинските съветници и кметове на населени места от политическата сила в област Перник, както и стотици членове на местната структура. Събитието завърши с празничен концерт с участието на младата и талантлива заведа на българската музика Михаела Маринова.

 

 

< Назад