13.10.2019

ГЕРБ подкрепя кандидатурата на Зюлфие Исмаил от ЗНС за кмет на Брестовене

„В село Брестовене ГЕРБ няма издигнат свой кандидат за кмет и ще подкрепим кандидатурата на Зюлфие Исмаил от Земеделски народен съюз”, обяви общинският ръководител на ГЕРБ в Завет и кандидат за кмет на община Завет Младен Чакъров.

На срещата присъстваха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, народният представител Десислава Атанасова, както и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Татяна Недкова, Марияна Лазарова, Юлвие Мемишева, Елена Иванова и Димитър Лаков.

"В много райони, където управлява ДПС, не се обръща внимание на духовния живот и затова е важна работата на читалищни дейци и поддържането на материалната база, с която разполагат. Моето призвание е да бъда учител и затова считам за много важно да се обръща внимание и на образованието и на културата. Впечатлен съм от начина, по който се подкрепя читалищната дейност в НЧ „Просвета 1919”-Брестовене, където се провежда срещата ни днес”, сподели евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

„Идвали сме многократно в Брестовене и Завет, за да защитим интересите на хората тук. Всички познавате кандидата ни за кмет на Завет Младен Чакъров. Ако бъден избран, няма да подмине проблемите ви и ще работи в полза на хората”, заяви Десислава Атанасова. По думите й в смесените райони има само две партии – ГЕРБ и ДПС. „Ние няма да отстъпваме в битката за доверието на гражданите, но и ще пазим етническата толерантност. Идвайки от село Трапище, където и църквата, и джамията са ремонтирани с помощта на правителството – само може да покаже, че не разделяме хората според етническата им принадлежност”, завърши Атанасова.

 

< Назад