28.08.2022

ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители за област Перник

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира в Районната избирателна комисия - Перник листата си с народни представители за предстоящите парламентарни избори на 2 октомври 2022 г.

 

Документите бяха внесени от областния координатор инж. Емил Костадинов и водача на листата Кирил Ананиев.

 

„След всичко това, което изживяха българските граждани и бизнеса през последната година и половина и особено през последните 7 месеца ние сме категорично поставили своята цел да бъдем първа политическа сила в Перник. Нашата най-главна задача е да върнем нормалността в държавата и да създадем нормални условия за работа“, коментира Кирил Ананиев пред медиите след регистрацията в РИК.

 

Според него, за да може България да върви напред е необходимо да има едно силно и стабилно правителство с ясна програма и антикризисни мерки, които да помогнат на бизнеса и гражданите да преминат през този тежък период от време. Такова правителство трябва да бъде сформирано от знаещи, можещи и добри професионалисти, които да изпълнят приоритетите, заложени в програмата за възстановяване на държавността в нашата страна“, заяви водачът на листата Кирил Ананиев и подчерта, че  правителство без участието на коалиция ГЕРБ – СДС не може да бъде създадено.

 

„Знаем какво трябва да направим и какво трябва да постигнем и всичко това е намерило практическо отражение и финансово осигуряване в програмата, която сме подготвили за управление през следващия четири годишен мандат, ако народа ни гласува доверие да управляваме“, посочи Ананиев.

 

„В нашата програма основните мерки са свързани с антикризисната ситуация, която е в страната, с галопиращата инфлация, със спрените инфраструктурни проекти, с усвояването на европейските средства“, каза още водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Пернишка област.

 

Той подчерта, че коалиция ГЕРБ – СДС има своя капацитет да помогнат за излизане от тези кризи, обхванали страната, а най -тежката е политическата криза, за която също имат мерки.

 

 

„Ние тръгваме с опит, мъдрост и професионализъм, ние знаем как да го постигнем. Имаме балансирана листа от  млади  хора и специалисти в своята област и изключително разчитаме на всеки от тях“. Това заяви с увереност областният лидер на структурата в Перник инж. Емил Костадинов. От името на областната структура той благодари на националния младежки лидер Георг Георгиев, който бе втори в листата на предишните парламентарни избори, за всеотдайността му и отговорното отношение към област Перник. Той остава верен приятел на местната структура!

 

 Ето и пълната листа с кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС в 14 Многомандатен избирателен район:

 

  1. Кирил Ананиев

 

  1. Инж. Емил Костадинов

 

  1. Александър Александров

 

  1. Д-р Йорданка Александрова

 

  1. Емил Ненков

 

  1. Робертино Стоилов

 

  1. Стефан Маринов

 

  1. Христина Георгиева

< Назад