16.02.2019

ГЕРБ – Силистра проведе събрание за номиниране на кандидати за евродепутати

Общинската структура на ГЕРБ – Силистра проведе събрание за номиниране на кандидати за членове на Европейския парламент.В залата на община Силистра присъстваха областният координатор на партията Тодор Тодоров, общинският ръководител на местната структура д-р Мария Стойчева, областният организационен секретар Денислав Димитров, областния управител Ивелин Статев, заместник-областните управители Илиян Великов и Стоян Бонев, както и кметът на община Силистра д-р Юлиян Найденов. Събитието събра над 400 представители на местната структура.

Д-р Мария Стойчева направи отчет за изминалата 2018 година, като отбеляза, че през нея семейството на ГЕРБ-Силистра се е увеличило със 100 души. Тя благодари на всички, взели активно участие в инициативите на партията и бе категорична, че победата на предстоящите избори е задължителна, за да продължи възходящото развитие на държавата. На събранието беше номинирана една кандидатура, която събра в своя подкрепа 210 гласа "За" при последвалото гласуване.

Областният координатор Тодор Тодоров отбеляза, че ГЕРБ-Силистра е най-голямата партийна структура в областта и на нея ще легне отговорността да понесе основната тежест на изборите, които предстоят.

< Назад