19.11.2019

ГЕРБ в „Южен” отбеляза победата на местните избори в Пловдив

Със специално тържество структурата на ПП ГЕРБ в „Южен” отбеляза победата на местните избори в най-многолюдния пловдивски район. За първи път там партията има избран районен кмет. Това бе подчертано в изказванията на члена на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и народен представител от Пловдив-град Менда Стоянова, на областния координатор на ГЕРБ инж. Иван Тотев, на депутата Атанас Ташков и на новия кмет Костадин Язов.

„След всичките усилия, които положихме, днес можем да се поздравим със страхотната победа в Пловдив. Особено важно е, че имаме кмет на „Южен” – единственият район, в който ГЕРБ нямаше кмет през изминалите четири години. Определено трябва да кажа, че това се дължи на вашите усилия”, каза Менда Стоянова и предаде поздравите на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Жителите на „Южен” гласуваха за районен кмет от ГЕРБ и ангажиментът е много голям. Предстои усилена работа и за това е необходима подкрепата на общинските съветници и на цялата организация, за да можем да направим така, че след 4 години жителите отново да ни гласуват доверие”, заяви областният координатор на партията и кмет два мандата Иван Тотев.

„Показахме, че когато работим заедно и сме обединено около една кауза, можем да я постигнем. Положихме много труд през последните 4 години и  направихме правилния избор с номинацията на Костадин Язов. Той успя да ни обедини около себе си и да постигнем този добър резултат”, каза народният представител Атанас Ташков.

От своя страна кметът на район „Южен” Костадин Язов благодари за подкрепата и упоритата работа. „За пореден път доказахме, че синята столица на България отново е Пловдив, а картата на града изцяло е оцветена в синьо”, допълни той.

„След четири години упорит труд успяхме да си спечелим района, успяхме отново да излъчим кмет на Пловдив от ГЕРБ и отново  сме най-силната група в Общинския съвет”, заяви районният ръководител Георги Василев и поздрави присъстващите от името на кмета Здравко Димитров.

 

< Назад