04.10.2019

ГЕРБ – Велики Преслав стартира предизборната си кампания

С молебен за здраве и успех в стария храм "Св. апостоли Петър и Павел" в град Велики Преслав бе даден старт на предизборната кампания на местната структура на ПП ГЕРБ.

По-късно в щаба на ГЕРБ – Велики Преслав бе направено официално представяне на кандидатите за общински кмет, кметове на населените места и общински съветници.

На събитието присъстваха множество членове, съмишленици и приятели на каузата ГЕРБ. Предизборната среща бе уважена от координатора на ПП ГЕРБ за област Шумен Любомир Христов и от голям брой представители на местното предприемаческо съсловие.

На срещата кандидатът за кмет на Велики Преслав Янко Йорданов представи програмата си за управление на общината и бе категоричен: „Работа, работа, работа за хората, за жителите на Велики Преслав, защото именно те са важни за нас“. Той допълни, че за да имаме един красив и проспериращ град, оживени села и благоденстващи граждани, важен фактор е местният бизнес,  който в най-голяма степен влияе върху развитието на икономиката. „Вие сте хората, които създават работни места. Хората, които инвестират не само пряко, а и косвено, повишавайки доверието на други потенциални инвеститори към общината“, каза Йорданов.

 

< Назад