13.04.2020

ГЕРБ – Враца дари защитни облекла на МБАЛ „Христо Ботев”

20 броя висококачествени защитни облекла за многократна употреба дари ГЕРБ – Враца на МБАЛ „Христо Ботев” - Враца. Структурата на ГЕРБ дари и парични средства на лечебното заведение, като с тях ще бъдат закупени 4 реанимационни легла за отделението, което е определено за лечение на COVID - 19.

„За областния координатор на ГЕРБ – Враца – инж. Петя Аврамова, членовете на общинското ръководство на партията, общинските съветници от групата на ГЕРБ и кметския екип на Калин Каменов бе важно в този критичен момент да помогнем на специализираното отделение. Може да разчитате на нашата подкрепа за всички дейности по оздравяването на МБАЛ „Христо Ботев“ – Враца“, каза общинският ръководител на ГЕРБ Малина Николова при връчването на дарението.

Директорът на МБАЛ „Христо Ботев” д-р Петър Керемедчиев благодари за подкрепата. „В лицето на Министерството на здравеопазването и във Ваше лице виждам огромна подкрепа, благодарение на която работещите в болницата и пациентите имат необходимия ресурс за работа. Това ми дава увереност, че с общи усилия ще успеем да се справим със сложната ситуация, в която се намираме” – каза д-р Керемедчиев.

 

< Назад