06.09.2020

ГЕРБ-Враца отбеляза 135-та годишнина от Съединението на България

Представители на ГЕРБ–Враца се включиха в отбелязването на 135-та годишнина от Съединението на Княжество България с Източна Румелия. Тържественото честване се проведе пред паметника на загиналите войни и паметната плоча на полк. Васил Таслаков, командир на 35-ти пехотен Врачански полк.

Пламенна реч, посветена на исторически факти, свързани с бележития ден, изнесе Горица Маджарска, учител по история от СУ „Козма Тричков“.

На честването присъстваха Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий, областният управител на област Враца и общински ръководител на ГЕРБ-Враца Малина Николова, Цветелина Николаева, изпълняваща длъжността председател на Общинския съвет – Враца и общински съветници от ГЕРБ, зам.-кметовете на Община Враца Мария Попова и Петя Долапчиева, граждани и общественици.

В знак на признателност бяха поднесени венци от името на министъра на регионалното развитие и благоустройството и областен координатор на ГЕРБ–Враца инж. Петя Аврамова, евродепутата Андрей Новаков, народните представители Красен Кръстев и Станислав Попов и ПП ГЕРБ–Враца.

 

 

< Назад