19.07.2020

ГЕРБ - Враца отбеляза 183-тата годишнина от рождението на Васил Левски

Представители на ГЕРБ – Враца се включиха в отбелязването на 183-та годишнина от рождението на Васил Левски. На тържеството присъстваха председателят на Общинския съвет – д-р Владимир Христов и общински съветници от ГЕРБ.

Кметът на Враца Калин Каменов подчерта, че Левски е във всеки, който има чисто сърце и чисти ръце и призова да бъдем единни.

„Честит празник на всички, които пазят и почитат Апостола на свободата с чисто сърце и чисти ръце. Преди малко децата казаха, че Васил Левски ни трябва повече от всякога. Днес, ние имаме нужда от обединители и добри примери, а не от разединение. Сред нас има много хора, които вярват и съхраняват заветите на Апостола за единство и взаимно уважение. Всеки може да бъде пример, но не само на думи, а и на дела, защото само така ще научим децата ни, че всичко зависи от общите ни усилия. Скъпи съграждани, нека никога не забравяме, че бъдещето на нашата страна, зависи от нашите действия днес. Нека покажем, че можем да сме единни! Честит празник!“ – каза в словото си кметът Калин Каменов.

В знак на признателност пред паметника на великия българин бяха поднесени венци от името на министъра на регионалното развитие и благоустройството и областен координатор на ГЕРБ - Враца инж. Петя Аврамова, евродепутата Андрей Новаков, народните представители Красен Кръстев и Станислав Попов и ГЕРБ – Враца.

< Назад