19.10.2020

ГЕРБ-Враца стартира кампания в подкрепа на талантливи деца под надслов „Подкрепа за деца таланти“

В рамките на инициативата представители на ГЕРБ - Враца ще помагат на деца и младежи с изявени дарби и способности в сферата на културата, изкуството и спорта. Целта на кампанията е насърчаване на развитието на младите таланти. Началото й бе дадено от Цветелина Николаева, зам.- председател на ОбС - Враца, и Сашка Александрова, общински съветник от групата на ГЕРБ Враца. Те се срещнаха с Елица Стефанова – млад лауреат в редица национални и международни музикални конкурси,чието обучение ще бъде подпомагано от ГЕРБ - Враца. Елица притежава безспорен талант, който трябва да се култивира и надгражда за в бъдеще. "За нас е истинска радост и удоволствие, че деца като Елица прославят нашия град и регион! Щастливи сме, че можем да спомогнем за нейното развитие. Желаем й здраве и още много успехи!“, сподели Цветелина Николаева.

„Бихме искали да Ви поздравим за това, което правите за децата на Враца! Вие успявате да разгърнете техния потенциал и това е видно както за нас, така и за врачанската общественост. От сърце Ви желаем с присъщата Ви всеотдайност, професионализъм и търпение да сте в подкрепа на талантите на Враца.“ С тези думи общинският съветник от ГЕРБ Сашка Александрова се обърна към учителя по пиано г-жа Олга Младенов.

Елица Стефанова и нейния музикален педагог Олга Младенова благодариха за оказаното внимание и подкрепа по пътя на развитието на един явен талант.

< Назад