21.10.2020

Илиян Лилов е новият общински ръководител на ГЕРБ-Димово

Илиян Лилов е новият ръководител на общинската организация на ГЕРБ-Димово. Той бе избран единодушно на провелото се изборно събрание на общинската структура в залата на читалище „Пайисий Хилендарски”  в града. Делегатите на събранието единодушно гласуваха  за предложените кандидатури  на Илиян Лилов, Олга Владимирова, Калин Пеев, Бойчо Бойчев и Георги Георгиев, с които се попълни  състава на общинското ръководство на партията и той е изцяло нов. Те заеха местата на напусналите  по лични причини членове на ръководството на общинската организация на ГЕРБ в Димово.

„Димовската  общинска организация на ПП ГЕРБ е в добра кондиция, работи добре и води активен партиен живот“, каза Владимир Тошев, областен координатор  на ПП ГЕРБ. „Само за последния месец новопостъпилите членове  в общинската организация  са 11“, уточни Тошев.

    Илиян Лилов е 49- годишен, има собствен бизнес, семеен е с две деца. Той благодари за доверието и увери , че ще работи за издигане на авторитета на ПП  ГЕРБ в общината и областта и за утвърждаване на доверието в организацията и нейните членове.

      Изборното партийното събрание в град Димово се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки, осигурени бяха маски и дезинфектанти за всички присъстващи.

 

< Назад