28.09.2019

Ивайло Крачолов, кандидат за кмет на Чирпан: Трябва да върнем надеждата на хората, защото Чирпан заслужава повече

„Приемам с огромна отговорност това, което ни предстои по време на предизборната кампания, а след това, убеден съм, и по време на мандата. Извървяхме дълъг път през това лято, проведохме много срещи, много открити и почтени разговори, за да стигнем дотук - да имам до себе си едни прекрасни хора, които днес са кандидати за общински съветници”. С тези думи кандидатът за кмет на Чирпан Ивайло Крачолов се обърна към жителите на общината. Ивайло Крачолов е издигнат от най-голямата в историята на града коалиция, съставена от ПП ГЕРБ, ПП НФСБ, ПП СДС, ПП БЗНС, ПП АБВ, ПД Социалдемократи и ПП „АТАКА”, с подкрепата на Обединение „Демократична България” и Български демократичен център. Местната коалиция е под № 67 в бюлетината за предстоящите местни избори на 27 октомври в община Чирпан. Тя участва с пълна листа от 21 кандидати за общински съветници, чийто водач е Ивайло Крачолов. Предизборната кампания на коалицията беше официално открита в залата на къща музей „Пейо Яворов”. Официални гости бяха областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов, общинският координатор на партията в областния център Емил Христов, народният представител от ГЕРБ Радостин Танев и областният координатор на НФСБ Гергана Микова.

Крачолов представи приоритетните сектори, в които ще работи, като призова съгражданите си да участват активно с идеи и предложения. „Чирпан се намира на прекрасно място и ще става все по-атрактивен за инвеститори. Ще направим необходимо Общината да получи собствеността на бившето поделение. Този терен е атрактивен за бизнеса, а аз знам какво искат предприемачите, защото съм работил за голяма корпорация” – съобщи Ивайло Крачолов. Той добави, че за привличането на инвеститори е необходима добра инфраструктура и ако кандидатите на коалицията спечелят изборите, още в началото на следващата година ще започне обновяване на подземната инфраструктура и след това на улиците. Ще се въведе и поетапно видеонаблюдение в града, ще се изградят спортни площадки, ще бъде направен основен ремонт на читалищната зала.

„Много ще се радвам ако в края на предизборната кампания върнем надеждата на хората и те да ни повярват. Защото Чирпан заслужава повече!”, – каза още Ивайло Крачолов.

„Идвам тук с оптимизъм, защото ние с вас направихме нещо, от което има нужда цяла България – ние се обединихме. В тази коалиция сме хора от различни партии и различни виждания понякога, но няма нещо, което да ни разделя, когато става дума за бъдещето на нашия град Чирпан. Казвам наш, защото всички градове в Старозагорска област са наши, на хората, и ние сме длъжни да се борим за тях, за да не допускаме това, което се случи в Чирпан. Върнете му блясъка на този град! – каза в емоционалното си обръщение към кандидатите от широката коалиция общинският ръководител на ГЕРБ – Стара Загора Емил Христов.

„Ивайло Крачолов - човекът, който ще ни поведе, ще дава решения на проблемите. Искам да ви уверя, че за всички, които сме тук – в лицето на народните представители и централната власт, че сме убедени, че това е правилният екип за общинската администрация. Заставаме като гарант за това, че на Чирпан ще бъде подадена ръка, за да тръгнат нещата във вярната посока, но трябва да изберем правилните хора с лидера, който има достатъчно хъс, енергия и идеи. Това е Ивайло Крачолов. Убеден съм, че още на 27 октомври можем да се поздравим с успех” – заяви областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов.

По време на откриването на предизборната кампания бяха представени и кандидати за кметове на кметства в четирите села в община Чирпан: Таньо Колев – за село Гита, Иван Ганев – за село Зетьово, Иван Данчев – за село Свобода и Таньо Танев – за село Спасово.

< Назад