18.01.2022

Иван Тотев пред Жени ГЕРБ в Пловдив: Кризите в България се задълбочават, вместо да се решават от новите управляващи

„Кризите в България се задълбочават, вместо да намират решения. Новото мнозинство в Народното събрание бездейства. Никакви мерки за подкрепа, само голи обещания виждаме до момента от управляващите” – това заяви областният координатор и народен представител от ГЕРБ инж. Иван Тотев на отчетно-изборното събрание на партийната структура на жените в Пловдив. „Ние предложихме компенсации  и конкретни идеи за подкрепа на хората и бизнеса, но нашите предложения се отхвърлят от мнозинството”, каза още той.

Иван Тотев благодари на членовете на Жени ГЕРБ, че жертват от личното си време и активно присъстват в обществения и партиен живот в града.

Доскорошният ръководител на структурата в Пловдив д-р Валерия Славова, която вече е член на НИС на Жени ГЕРБ, прочете приветствие от името на координатора на националната структура Екатерина Йорданова.

За нов ръководител на организацията на ЖГЕРБ в Пловдив бяха номинирани Боряна Узунова, Анастасия Маташева и д-р Иглика Казанджиева,  за организационен секретар – Вера Тоскова, Анастасия Маташева и Любка Генчева, а за членове на Управителния съвет на структурата – Боряна Узунова, Анастасия Маташева, Росица Аршинкова, д-р Иглика Казанджиева, Любка Генчева, Ирина Мангадашева и Анета Господинова.  

Съгласно Устава на партията решенията се вземат от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, чийто член е и областният координатор и депутат инж. Иван Тотев.   

< Назад