24.11.2017

Жени ГЕРБ-Перник проведоха годишно отчетно събрание

Областната организация на Жени ГЕРБ – Перник направи отчет за дейността си през последната година. Адмирации за активната работа, за отговорността и социалната си ангажираност, дамите получиха от националния лидер на ЖГЕРБ Ирена Соколова, областния координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска и народния представител от ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров, които бяха специални гости на събитието. На него бяха още областните ръководители на Младежи ГЕРБ и Старейшини ГЕРБ-Перник Денислав Захариев и Искра Златанова.

„Благодаря ви, че сте толкова сърдечни и добронамерени. С добродетелите, които притежавате, вие успявате да приобщавате цялото общество и да провеждате политиките на ГЕРБ. С активната си и целенасочена работа, вие правите женската организация на политическа партия ГЕРБ силна, единна и сплотена“, заяви председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова. Тя подчерта, че успехът на партията се състои в промяната, на която партията е носител и именно тя дава повод за гордост и самочувствие.

„Беше трудно. Понякога болезнено, но ГЕРБ устоява и показва безпрецедентно политическо лидерство, каквото Европа никога досега не е имала по отношение на Западните Балкани“, сподели още Соколова. Тя изтъкна значението на успешните преговори и споразумението, което парафираха министър-председателите на България и Македония Бойко Борисов и Зоран Заев като доказателство за развитието в двустранните отношения.

Дамите от женската структура бяха поздравени и от областния координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска. Тя сподели, че лично познава всяка една от тях, защото заедно са започнали и продължават да градят бъдещето на политическа партия ГЕРБ и припомни за първите срещи, за устрема, борбеността и упоритостта, с които са работили и работят, за да бъде ГЕРБ днес първа политическа сила.

„Знам, че женската последователност, женската интуиция, женската лоялност и откровеност , са именно тези качества, които правят нашата партия силна. Голяма заслуга за това партията ни да бъде единна, имат жените, които са се доказали като успешни ръководители“, сподели областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник.

Благодарност за добрата работа на организацията отправи областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова. „Всички ние сме жени, които всеки ден полагат усилия, независимо дали са ръководители и успяват да увлекат след себе си и тези, с които работят, или са работещи в частния сектор или в държавните структури. Ние всички работим и имаме една кауза и тя е ГЕРБ. За да успее България и да се върнат децата ни от чужбина, ние трябва да дадем своя принос и го правим неотклонно“, сподели д-р Драгомирова.

В присъствието на над 100 дами, изключително емоционално дейността на организацията представиха ръководителите на ЖГЕРБ в Перник и Радомир - Роза Стоилова и Любка Димитрова.

В последвалата дискусия на тема „Българското председателство на Съвета на ЕС - предизвикателства и отговорности. 2018 - Европейска година на културното наследство”, лидерът на Жени ГЕРБ Ирена Соколова представи детайлно приоритетите, целите, очакванията и отговорностите пред страната ни по време на предстоящото българско председателство на Съвета на ЕС. Тя отбеляза, че България има уникален шанс да участва в процесите на формиране на и реформиране на ЕС.

< Назад