25.01.2022

Жени ГЕРБ Ямбол – пред нови предизвикателства!

Жени ГЕРБ - Ямбол проведе в неделя областно отчетно - изборно събрание за изминалия си мандат. Гости на събитието бяха областният координатор на ПП ГЕРБ – Ямбол и народен представител Димитър Иванов, председателят на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова и заместник-председателят на ЖГЕРБ Мария Христова.

„ Нас ни обединява каузата ГЕРБ и затова ние сме тук. Задачата ни е да разкрием и развиваме потенциала на всички жени в партията. Вярвам, че обединени от общи приоритети ние жените сме и ще бъдем двигател във всички сфери на живота, особено тези които касаят жените и децата“, с тези думи председателят на ЖГЕРБ Екатерина Йорданова се обърна към жените от структурата в област Ямбол. И още изрази пълното си убеждение, че когато жените работят заедно, „ще покажем, че заедно можем да спасим България".

Пред областната структура на жени ГЕРБ говори и областният координатор и народен представител Димитър Иванов. Той представи не само направеното на регионално ниво от ГЕРБ през годините, но и това за което ГЕРБ продължава да работи.

Отчет за изминалия мандат направи координаторът на жени Герб за област Ямбол Мария Славова. Направените предложения за ръководител на областната структура на жените за ямболска област са четири. Предстои Изпълнителната комисия да разгледа и одобри едно от тях.

На заседанието стана ясно, че ръководството на Жени ГЕРБ подготвя програма на организацията, която ще бъде представена на предстоящото заседание на НИС.

 

 

 

< Назад