25.01.2022

Жители на Свищов към проф. Костадин Ангелов: Как хора без трудов стаж ще реформират държавата

Среща с жителите на Свищов проведе народният представител от ГЕРБ за Великотърновски регион проф. д-р Костадин Ангелов. Хората от крайдунавския град споделиха както личните си впечатления от новото управление на държавата, така и редица нерешени проблеми от времето на служебните правителства насам.

Къде са обещаните от финансовия министър 500 милиона лева на седмица и затова ли ни намалиха пенсиите с несправедливата актуализация, попита жителка на Свищов. Вместо това четем в новините как в НАП се наградили с милиони левове бонуси, сподели нейна съгражданка. Хора без един трудов ден стаж ще правят реформи в държавата и съдебната система, какво е работил Христо Иванов през живота си? Не бива да се допускат подобни експерименти, споделиха недоволството си дамите. Те настояха хората да могат да избират дали да гласуват с машина, или с хартиена бюлетина.

Жителка на Свищов благодари на проф. Костадин Ангелов за помощта, която е оказал на болницата в града по време на втората ковид-вълна през есента на 2020-а година. Ако не беше правителството на ГЕРБ и лично вашата намеса като министър на здравеопазването, щяхме да останем без лекари в най-трудните времена.

Могат ли хора с алергии да се имунизират бе друг от поставените въпроси, провокиран от противоречиви становища на личните лекари. Проф. Костадин Ангелов препоръча да се постави ваксина срещу Covid-19, но да се направи консултация с алерголог и да се приложи терапия пет дни преди ваксинацита.

Проблеми с противоречиви решения на ТЕЛК или забавени такива бяха също част сред темите по време на приемната.  

< Назад