24.10.2019

Кандидат-кметът на община Марица Димитър Иванов в Крислово: Успяваме, защото сме заедно

Кандидатът от коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов се срещна с жителите на Крислово. На предизборната среща хората от селото заявиха своята категорична подкрепа за Иванов и претендентите за кметове и общински съветници от листата на ГЕРБ-Обединени земеделци. Каква е бъдещата визия за селото жителите на населеното място чуха от кандидатите за кмет на Крислово Димитър Андреев и за общински съветник - Димитър Джумерски.
„В работата ми се налага често да говоря пред хора, но тази вечер се вълнувам много повече, защото стоя пред Вас, жителите на родното ми село, в което съм израснал. Добих куража да се присъединя към отбора на Димитър Иванов, защото видях как за изминалите 4 години той и кандидатът за кмет на Крислово Димитър Андреев, го промениха до неузнаваемост. Искам това да продължи да се случва, затова на 27 октомври, ни подкрепете!, призова съселяните си Джумерски.
Димитър Иванов описа кандидата за кмет на с. Крислово Димитър Андреев като „честен и трудолюбив човек, който през последните 4 години е доказал, че е добрият стопанин на с. Крислово“.
С кратка презентация Андреев показа в снимки успешните проекти, възродили напълно селото и етапите, през които те са минали от началото до края. „4 години за мен минаха като 4 дни. През това време  узаконихме стадиона в селото, ремонтирахме покрива на читалището, почистихме 30 см. пясък от тротоарите, поставихме указателни табели навсякъде, монтирахме ограничители на скоростта, ремонтирахме спирката, реконструирахме Траурния парк и Обредния дом, направихме изцяло нов площад с парково озеленяване и нова поливна система, почистихме отводнителните канали, вратите на църквата,  построихме и навес, а за по-голяма сигурност на жителите поставихме камери и първото в общината LED осветление, заредихме канала с риба, за да прекарват приятно времето си пенсионерите“, изброи част от постигнатото Димитър Андреев. Той благодари на всички, които са помагали със средства и с труд за новия облик на Крислово, но най-голяма признателност изрази на децата в селото – негови верни помощници във всяка дейност – от почистването до боядисването на пейките. „Гласувайте по съвест и ако желаете Крислово да става още по-красиво и привлекателно, гласувайте за отбора на Димитър Иванов, обърна се към жителите Димитър Андреев.
„Гордея се, че съм застанал зад този човек – достойният кандидат, който обединява хората в името на прогреса на с. Крислово“, обяви развълнуван кандидатът за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов и допълни, че първата детска градина е построена именно в с. Крислово. „Успяваме, защото сме заедно и заедно продължаваме напред“, обяви Иванов и стотиците жители на площада посрещнаха думите му с аплодисменти.

< Назад