23.02.2021

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Баните Павлин Белчев разговаря с жители на с. Вишнево

Павлин Белчев е най-правилният избор за кмет на община Баните, заяви пред жители на село Вишнево председателят на ПГ на ГЕРБ и член на ИК на партията д-р Даниела Дариткова. На срещата с жители на селото бяха и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Баните Павлин Белчев, депутатът Красимир Събев и общинският ръководител на ГЕРБ-Злагоград Недялко Славов

„Павлин има нужните познания и експертиза, за да надгради успехите на баща си като градоначалник. Смятам, че всички виждате колко много се промени община Баните под ръководството на Милен Белчев. Вярвам, че Павлин заслужава вашето доверие“, посочи д-р Дариткова. Тя каза, че трябва в общината да се изпълняват все по-добри проекти, чрез които се осигуряват средства за пътища, работни места, за социално подпомагане на нуждаещите се хора. „Всичко това е разработено като проекти и програми от Павлин. Той знае как да ги управлява и има нашата подкрепа“, подчерта още д-р Дариткова.

Пред жителите на Вишнево кандидатът за кмет представи приоритетите в своята програма като здравеопазване и социални дейности, инфраструктура, туризъм, земеделие. „Във Вишнево много се направи, най-вече за улиците. Надявам се да сте доволни, но това е само началото. За съжаление така се случи с баща ми, че нямаше възможност да си доразвие идеите. Сега ние ще продължим неговото дело. Смятам, че вие заслужавате да се работи по същия начин, със същото желание, със същия плам“, допълни Белчев. Той каза още, че разчита на тяхната подкрепа, като ще държи на личния си контакт с всеки в бъдеще, за да решават проблемите заедно.

„Ние днес сме тук да подкрепим Павлин Белчев и да ви призовем в неделя да го изберете за кмет на община Баните. Има много доводи за това. Той е много добре подготвен като експерт. Познава как функционира централната власт. Няма да му се налага тепърва да изгражда контакти“, заяви Недялко Славов. По думите му е важно работата по различните проекти в общината да не спира, защото именно държавните и европейските инвестиции в региона правят населените места не само по-удобни за техните жители, а и по-привлекателни за туристите.

„Във време на пандемия кметът трябва да обръща внимание на индивидуалните проблеми на всеки човек и аз виждам в лицето на Павлин Белчев този отзивчив управник, който няма да върне нито един негов съгражданин, а ще го изслуша и ще направи всичко възможно проблемът му да бъде разрешен. Точно с такъв профил са всички наши кметове, които в Родопите карат по втори, трети и четвърти мандат. Хората са спокойни, че имат добър управник, който им обръща внимание и може да отваря вратите на централната власт, за да осигурява необходимите средства за общината и с проектите, които реализира, да прави живота на хората по-добър и по-спокоен“, добави още Славов.

„Тук сме с цялата си отговорност като професионалисти, доказали се във времето. Заставаме зад един млад човек, който отдавна е демонстрирал качествата си пред всички. Машините за асфалтиране са тук и това не е предизборна кампания. Това се случва във всички общини, където кметът е активен. Моят призив е в неделя да подкрепите този млад човек, който съм убеден, че ще бъде добър кмет“, отбеляза народният представител д-р Красимир Събев.

Представителите на ГЕРБ проведоха срещи и селата от община Баните - Гълъбово, Дрянка, Сърница.

< Назад