06.10.2019

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Калояново Ивайло Кръстев: Искам победа още на първи тур, време е за ново начало

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Калояново Ивайло Кръстев откри предизборната си кампания в читалището на общината. Да го подкрепят на представянето дойдоха  народният представител от ГЕРБ и председател на Комисията по отбрана ген. Константин Попов, народният представител от Воля Елена Пешева, общинският ръководител на ГЕРБ-Калояново и водач на листата за общински съветници на ГЕРБ Йонко Вангов, както и много членове и симпатизанти на ГЕРБ и жители на общината.
„За първи път толкова парламентарно представени партии се обединяват зад една кандидатура за кмет. Кандидатът на ПП ГЕРБ Ивайло Кръстев е подкрепен и от Воля, България на гражданите, Атака и ВМРО. Подкрепяме младите и образовани хора, защото те са бъдещето на България. Вярваме в Ивайло Кръстев и неговия хъс и желание за победа, за това, че може да промени ситуацията в Калояново и тук да се случват промените, за които отдавна хората от общината мечтаят-нови паркове и детски площадки, обновени пенсионерски клубове, повече зелени пространства и кътове за спорт за младежите", коментира ген. Попов. На представянето народният представител бе категоричен, че Кръстев може да победи още на първи тур, което да доведе до ново, модерно и различно управление на местната власт, ако жителите на Калояново му се доверят и изберат номер 43 в бюлетината.
По време на предизборната среща Кръстев представи управленската си програма, обеща да управлява заедно с хората, да има винаги достъп до него,  да има пълна прозрачност, отчетност и денонощен телефон за сигнали и нарушения. „Ще се боря за победа още на шърви тур. Вярвам в новото начало и имам амбиции да удовлетворя надеждите на хората за промяна на статуквото в изостаналата ни община. Смятам и зная, че аз съм носителят на промяната“, бе категоричен кандидатът за кмет на Калояново Ивайло Кръстев.

< Назад