30.09.2019

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Якимово: С работата си през последните години доказахме, че заслужаваме доверието на хората

Ще продължаваме работата си за подобряване на живота на жителите на община Якимово, поеха ангажимент кандидат-кметът Георги Георгиев, кандидатите на ГЕРБ за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства в общината на старта на предизборната си кампания. Всички те бяха подкрепени от народните представители на ГЕРБ - Монтана Дилян Димитров и Ирена Димова и областния управител Росен Белчев.
„С гордост мога да застана днес пред вас, защото през последните години ние свършихме много работата в много сектори. Доказахме, че може да ни имате доверие и да развиваме заедно Якимово. Номерът ни в бюлетината е 43 и аз откривам символика в него. 4 – това е предстоящият четвърти мандат, а 3 – изминалите три успешни мандата”, заяви Георги Георгиев пред съмишлениците и симпатизантите, които се бяха събрали в центъра на Якимово.


„Щастлив съм, че с колегата Ирена Димова сме сред вас и сте се събрали толкова много хора да ни подкрепите. Това е уважение не само към нас, но и към кандидат-кмета Георги Георгиев и екипа му. Изключително приятно ни стана, когато с колегите видяхме да работят толкова машини, да се асфалтират толкова улици, да се подобрява цялата инфраструктурна мрежа. Прави чест на Георги, че той и екипът му работят усилено, за да се възползват максимално от възможностите на програмата за развитие на селските райони и неслучайно средствата бяха изцяло усвоени“, заяви областният координатор на ГЕРБ-Монтана и народен представители Дилян Димитров.

< Назад