16.10.2019

Кандидатът за кмет Жельо Вардински: Община Камено е сред 16-те общини без задължения в страната

"Община Камено е една от 16-те общини в цялата страна, които нямат задължения. Това е доказателство за стабилност и отговорно свършена работа. Имах много планове, реализирах една част от тях през мандата си, но не позволих да тегля и един лев заем." Това заяви кандидатът за втори мандат на Камено от ГЕРБ Жельо Вардунски на среща с жителите на село Тръстиково.

Благодарение на работата на Общината през последните 4 години в Тръстиково ще има чиста вода по чешмите във всяко домакинство. Изграждането на водопроводната мрежа ще приключи до месеци - един от най-големите успехи на общинската администрация, ръководена от Вардунски.

Канидатът за кмет от ГЕРБ пое ангажимент пред жителите на населеното място за възстановяване изцяло на инфраструктурата след ремонта на ВиК мрежата, нова спортна площадка за младите, цялостен ремонт на църквата, както и инсталиране на камери за видеонаблюдение, за да се намали престъпността.

За следващата година общината има решение за проблема с незаконните сметища. Вече е обновена голяма част от механизацията на БКС, но общинската администрация има планове да закупи още два микробуса, които напълно безплатно ще събират отпадъците по селата, за да не се стига за безразборно изхвърляне.

Жельо Вардунски се срещна и с жителите на село Трояново. Възстановяване на улиците в населеното място след приключване на изграждането на водопроводната мрежа, цялостен ремонт на центъра, ремонт на здравната служба, почистване на сметището, гробищния парк и отваряне на пътя от село Вратица към магистралата са част от амбициозната му програма. Пред местните жителите Вардунски представи кандидатурата на Петър Иванов за кмет на селото, издигнат от ПП ГЕРБ.

"Ще бъда кмет на всички! Няма да действам по симпатии и партийни принадлежности, както е досега! Няма да раздавам лампи и казани само на моите симпатизанти, каквато е политиката на досегашния кмет! Време е за промяна!", сподели пред присъстващите Петър Иванов.

 

< Назад