18.10.2019

Кандидатът за кмет на Айтос Васил Едрев: Има осигурени средства за всички стартирали ремонти на улици в града

Кандидатът за кмет от ГЕРБ Васил Едрев и кандидатите за общински съветници, включени в листата на партията, продължават със срещите си, като поредната бе в самия Айтос. Едрев представи основните акценти и приоритети от програмата си за управление на града. Той сподели, че са започнали прединвестиционни проучвания по бъдещ съвместен проект за четирилентови пътища между общинските центрове в област Бургас, включително по направлението Бургас – Айтос.

„Искам да опровергая неверните слухове, които се разпространяват в града, че болницата е пред фалит и има проблеми със започналите ремонти на улици. Напротив, наследих лечебното заведение с дългове, а към настоящия момент няма просрочени задължения и финансовото състояние на МБАЛ Айтос е много добро. А за всички започнали ремонти на улици са осигурени средства и ще бъдат завършени, това мога да гарантирам“, категоричен бе кандидат-кметът.

Васил Едрев и кандидатите за общински съветници бяха изненадани от симпатизанти на партията, които по своя инициатива бяха подготвили тениски с надпис „Аз избрах“.

Кандидат-кметът отправи покана към всички свои съграждани да подкрепят предстоящия републикански шампионат по мотокрос, който ще се проведе на 20 октомври /неделя/ от 11:00 часа на Мотополигон – Айтос.

 

 

 

 

< Назад