22.10.2019

Кандидатът за кмет на Царево Георги Лапчев: Ще създадем пакет услуги за хора от всяка възраст

Как ще реализира основния си приоритет – грижа за хората, това бе основната тема на разговор между жителите на Бродилово и кандидат-кметът на Царево от ГЕРБ Георги Лапчев. В срещата участваха и кандидатите за кметове на Лозенец и Ахтопол Женя Гандиева и Станислав Димитров, както и част от листата на ГЕРБ в Царево: Таня Янева, Стела Кюмюрджиева, Нели Фешева, Даниел Николов, Калин Стоянов.

Създаването на пакет от услуги за гражданите, без да се пренебрегва нито една възрастова група, си поставят за цел Лапчев и екипът му през следващия мандат. Той ще е свързан със системна грижа за децата, младите и възрастните: развитие на набор от услуги за гражданите и затваряне на цикъла от потребности

Благоустрояването на по-малките населени места, след реализирането на поредица значими проекти в Общинския център е друга важна цел в програмата на кандидата за трети кметски мандат Лапчев. Съвсем наскоро общината инвестира 200 хил. лв. собствени средства за неотложен ремонт на отсечката Царево – Бродилово.

Срещите на Лапчев и екипът му продължават и през последната седмица на кампанията. На 23 октомври кандидатите ще се срещнат с жителите на Лозенец, а на 24-ти – в Ахтопол. Закриването на кампанията е на 25 октомври в Царево.

 

< Назад