06.10.2019

Кандидатът за кмет на Чирпан Ивайло Крачолов се срещна с членове на туристическо дружество „Средногорец“

Кандидатът за кмет Ивайло Крачолов от най-мащабната в историята на Чирпан коалиция, съставена от ГЕРБ, НФСБ, СДС, БЗНС, АБВ, Политическо движение „Социалдемократи“, се срещна с членове на ТД „Средногорец” Чирпан.

„Поводът е не само юбилеят ви - 100 години организиран туризъм в  Чирпан, който отбелязахте официално преди 20-на дни. Вие, туристите, излъчвате най-много позитивизъм, защото общувате с природата постоянно. Любовта ви към нея обединява в редиците ви хора от най-различни професии, с различни идеи и политически виждания. Но сте като един отбор, заедно, задружни“, категоричен бе Ивайло Крачолов. Той отбеляза, че точно по този „модел” е събрана и коалицията от най-различни политически сили, обединени от една цел - да помогне на Чирпан. Защото гражданите му заслужават повече!

В продължилия над два часа разговор участваха и Иван Станчев и Вълчо Николов, кандидати за общински съветници от коалицията.

„Знаете, че в мандата ми като зам.-кмет на Чирпан (2003-2011) съм ви подкрепял многократно, най-вече по въпросите с младежкия туризъм. Безценно е това, че възпитавате младото ни поколение в любов към природата и в патриотизъм чрез множеството планински походи, чрез участие в национални прояви като седмичния поход „По пътя на Ботевата чета” и др.”, заяви Крачолов.

Иван Станчев и Вълчо Николов акцентираха върху работата на общинските съветници. „За да успее в работата си, кметът трябва да има подкрепата на съветниците и на държавата - в лицето на правителството“, заяви Николов. Според него за пръв път Чирпан има шанса да излъчи кмет от управляващата партия, ако на 27 октомври Ивайло Крачолов бъде избран. „Но трябва да има и подкрепа за листата ни, за да влязат повече съветници в новия Общински съвет и така да гарантираме изпълнението на програмата на кмета”, категорични бяха кандидатите за общински съветници.

По време на срещата бяха обсъдени въпроси, свързани с инфраструктурата, с все още тежкото финансово състояние на Община Чирпан и свързаните с това проблеми, със здравеопазването, сметосъбирането и незаконните сметищ

Коалицията е подкрепена също и от местните структури на партия „Атака“, Обединение „Демократична България“ и партия „Български демократичен център”.

 

 

< Назад