16.10.2019

Кандидатът за кмет на Криводол Христо Доков и кандидатите за общински съветници се срещнаха с жители на село Баурене

Кандидатът за кмет на Криводол от ПП ГЕРБ Христо Доков и кандидатите за общински съветници, включени в листата на партията, се срещнаха днес с жители на село Баурене.

Хората благодариха за ремонта на пътя Ракево - Баурене и Ракево - Добруша - Градешница. Проектът е на стойност 4 741 569 лева с ДДС. Средствата са отпуснати по договор за безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г.

По време на срещата бяха обсъдени темите за нуждата от преасфалтиране на част от улиците в селото, ремонт на пенсионерския клуб, реконструкция на покрива на читалището, както и липсата на обществен транспорт  между селата Баурене,  Ракево и общинския център.

Представителите на ГЕРБ бяха категорични, че ще работят за решаването на всеки един от поставените проблеми. „Ние ще бъдем близо до вас и ще работим отблизо и ефективно с кметовете и кметските наместници по селата. Вратите на Община Криводол ще бъдат широко отворени за тях. Важните въпроси за населените места ще обсъждат на редовни общоселски събрания. Уверен съм, че и вие ще ни подкрепите на 27 октомври с номер 43 в бюлетината, защото заедно можем повече”, каза Христо Доков.

< Назад