18.10.2019

Кандидатът за кмет на Криводол Христо Доков: Ще реша проблема със сметоизвозването

“Тук съм, защото вярвам във вашата подкрепа. Моята цел е да работя за развитието на община Криводол и решаването на натрупваните с години проблеми. Ще предприема необходимите действия за отстраняване на проблема с снегопочистването  и сметоизвозването в селото. Общината ще бъде отворена за гражданите. Вие ме познавате и знаете, че няма да оставя проблемите неразрешени“, каза на среща с избиратели в Градешница Христо Доков - кандидат за кмет на община Криводол от ПП ГЕРБ.

Срещата уважи и народният представител от ГЕРБ  Красен Кръстев. „Направихме доста през изминалия мандат, но и много предстои. Искаме Вашата подкрепа, за да може да довършим започнатото“, коментира Красен Кръстев и призова на 27 октомври да се гласува с бюлетина №43 за кмет на община, за кмет на кметство и за листа с общински съветници на ПП ГЕРБ.

Кандидатът за кмет на село Градешница Любомир Младенов направи кратък отчет на свършеното през 20-те месеца от този мандат и даде заявка, че ще продължи да работи със сърце за по-доброто бъдеще на Градешница.

 

< Назад