13.10.2019

Кандидатът за кмет на Несебър Атанас Терзиев в Равда и Гюльовца: Вратата на кабинета ми ще бъде отворена за всеки

Кандидатът за кмет на Община Несебър от ГЕРБ Атанас Терзиев започна поредица от срещи в съставните селища. В края на седмицата той успя да чуе лично от какво имат нужда хората в Равда и Гюльовца и да им представи акцентите в своята програма. А първата му среща бе в пенсионерския клуб на Гюльовца. С него бяха и кандидатите за общински съветници от партията.

Кандидатът за кмет Атанас Терзиев, който на тези избори участва в бюлетината под номер 43, разговаря с местните жители, които се оплакаха от липсата на достъп до качествено здравеопазване, както и от цената на транспорта до големите градове, в които се намират медицинските центрове.

„Реорганизация на транспорта и субсидирани карти, включително до областния център Бургас, са напълно във възможностите на най-богатата община в България - Несебър", увери ги Терзиев.

Местните жители също отбелязаха, че от години искат банкомат в селото, за да имат достъп до парите си. Терзиев още в рамките на деня проведе разговор с няколко финансови институции за възможности в района и има уверението, че поставянето на ново устройство ще се случи в рамките на няколко седмици. „Който иска да свърши работата намира начин, а който не желае, намира оправдание", категоричен бе Терзиев.

В края на деня той се срещна с възрастните жители на Равда в местния клуб. Равденци се оплакаха от морално остарялата ВиК мрежа, проблем, известен на общинското ръководство от години.

„В Равда ще бъде проведена сериозна рехабилитация на ВиК мрежата", гарантира Терзиев и разясни плановете за изграждане на крайбрежна алея и разширяване на парка в Равда. Той лично се ангажира с решаване на проблема с брегоукрепването, което е наболял от години и добави, че ако бъде избрам за кмет, вратата му ще бъде отворена за всеки жител на общината.

Следващата среща на кандидат-кмета Атанас Терзиев е с жителите на Слънчев бряг - Запад в понеделник, 14 октомври.

< Назад