25.10.2019

Кандидатът за кмет на община Берковица Димитрана Каменова: Бъдещето на Берковица зависи от резултатите на 27 октомври

„Бъдещето на Берковица зависи от резултатите на 27 октомври, решаваме продължаваме ли по същия начин, или тръгваме по нов. Кампанията показа, че ние сме единни, ние сме отбор, ние сме екипът, който ще работи отново за Берковица. Водихме толерантна и позитивна кампания. Проведохме многократни срещи и разговори. Ние знаем вашите очаквания, болки и проблеми и ако гласувате отново доверието си на нас - ще направим всичко необходимо с нашия опит и професионализъм да подобрим качеството на живот в Берковица. Родена съм в Берковица и милея за Берковица, ще работим за по-добрата алтернатива за Берковица. С кандидатите за общински съветници мога да реализирам всички ангажименти от моята програма и да превърнем общината в добро и желано място както за живеене, така и за туризъм”, каза Димитрана Каменова, кандидат за кмет на община Берковица от ГЕРБ, по време на срещата с жители на града за закриване на кампанията за местни избори 2019.


На заключителната срещата на кандидатите за кмет на община, кметове на кметства и общински съветници присъстваха народните представители от ГЕРБ - Монтана Дилян Димитров и Ирена Димова и областният управител Росен Белчев.


Областният координатор и народен представител на ГЕРБ-Монтана Дилян Димитров сподели, че листата с кандидати на ГЕРБ за общински съветници е най-добрата в Берковица. „Сред тях има много млади хора, доказали се специалисти и вие всички ги познавате. Берковица е единственият град, които може да предложи двете най- доходоносни неща, това е балнеоложкият туризъм и планината в комбинация. Веднага ще кажете за пример Банско, но Банско нямат "топлата вода", т.е. своя балнеоложки туризъм. Всичките заложби ги имаме в зона "Ком". Ние имаме тази даденост тук в Берковица и Димитрана Каменова е човекът, който може да работи за развитието на тези прекрасни природни заложби и да възродят Берковица“, заяви Димитров.


Ирена Димова сподели с всички присъстващи, че партия ГЕРБ е единствената пария, която носи отговорност, и всички ние искаме властта единствено да служим на хората.

 

< Назад