16.10.2019

Кандидатът за кмет на община Криводол Христо Доков: Необходима е промяна, всичко зависи от хората

„Една община не се управлява от кабинета, а когато си между хората,  чуваш проблемите им и предприемаш необходимите действия за разрешаването им. Населените места в община Криводол имат нужда и могат се променят само ако жителите им наистина потърсят тази промяна и са активни”. Това каза кандидатът за кмет на община Криводол от ГЕРБ Христо Доков на среща с избиратели в пенсионерския клуб на четвърти район в Криводол.

Присъстващите поставиха няколко наболели въпроса за решаване пред Христо Доков и част от кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ – Криводол, свързани с редовно сметоизвозване и откриване на аптека в района.

„Нито една политика няма смисъл, ако резултатите не стигат до хората. Лесно е да се върви напред, когато изпълняваш поетите ангажименти”, категоричен бе водачът на листата на ГЕРБ – Криводол и общински ръководител на партията Петър Комитски. Той заяви, че промяната започва с действие и призова всички присъстващи да подкрепят кандидата за кмет Христо Доков и силната листа на ГЕРБ  с номер 43 в интегралната бюлетина.

 

< Назад