09.10.2019

Кандидатът за кмет на община Марицa Димитър Иванов откри нова спортна площадка в с. Радиново

Нова спортна площадка за децата на с. Радиново откриха кандидатите за кметове на община Марица Димитър Иванов и на с. Радиново Трайчо Кардашев, общинският ръководител на ГЕРБ в Марица Гергана Трендафилова и кандидатът за общински съветник Стоян Куршумов.Десетки жители на селото дойдоха на официалната церемония, с която бе официално открито новото съоръжение. То е с размери 16/32 м и е комбинирано за футбол, хандбал и баскетбол.
По време на откриването Трайчо Кардашев, досегашен кмет на с. Радиново, благодари на Димитър Иванов за съдействието и екипната работа през тези 4 години и припомни по-значимите придобивки за селото. „Първото нещо, което направихме заедно с кмета на община „Марица“ Димитър Иванов, бе дигата на река Потока, която бе много разрушена и имаше реална опасност от наводнение. Една година бе необходима, за да я ремонтираме, но нямахме право. Кметът бе глобен за това, че реши да спаси селото, но дори и това не го отказа. Реконструкцията бе направена, след като казусът стигна до Министерски съвет. 2 години работихме неуморно, за да докараме градски транспорт до с. Радиново и най-сетне усилията ни се увенчаха с успех", бе категоричен Кардашев.  Той допълни, че при основния ремонт на читалище „Отец Паисий-1934 г.“ е била реновирана цялата сцена, били са поставени климатици, осигурени са средства за самодейците. Бе подменен покривът на здравната служба, а детската градина бе реконструирана и сега има приятен и приветлив вид. По думите на кмета на Радиново 4 дни са били необходими, за да бъде изчистен Траурният парк, направена е рехабилитация на 4 улици, монтирано е видеонаблюдение.
„Всички тези неща станаха реалност благодарение на това, че бяхме в един екип с Димитър Иванов. Ако искате новите придобивки за с. Радиново да продължават да се случват, изберете №67 в бюлетината“, призова кандидатът за кмет на с. Радиново от коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци Трайчо Кардашев.
Председателят на Общински съвет „Марица“ Гергана Трендафилова изказа признателност на жителите на с. Радиново за гласуваното доверие през изминалите 4 години и допълни, че поставените цели вече са изпълнени. „Фокусът на нашия екип бе комфортът на децата, като чрез изграждането на нови съоръжения и инфраструктура, община „Марица“ направи всичко възможно, за да им го осигури. В тази предизборна надпревара ние се включваме заедно с твърдото убеждение, че изпълняваме нашите обещания. Кандидатът за кмет на с. Радиново Трайчо Кардашев и кандидатът за общински съветник Стоян Куршумов са хора с опит, които поставят интересите на жителите на първо място. Димитър Иванов е човекът, който през последните 8 години многократно е доказвал, че има волята и смелостта да отстоява позициите си единствено и само в полза на хората от община „Марица“. Знам, че има още много работа и за да успеем да я свършим, гласувайте с №67 в бюлетината на 27 октомври“, апелира Гергана Трендафилова.
Кандидатът за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов отбеляза, че новата спортна площадка е налице благодарение на инициативата и настоятелността на кандидата за кмет на с. Радиново Трайчо Кардашев и на претендента за общински съветник от селото Стоян Куршумов.„Поводът, по който сме тук заедно е прекрасен – спортна площадка за децата на с. Радиново. Няма нищо по-радостно от това да видя щастието да грее в детските очи – това за мен е знак, че съм си свършил работата добре. През изминалите години се опитахме да строим и да надграждаме все повече и повече. В момента довършваме проекта за нова детска градина в с. Радиново, която се надявам догодина да стане готова. Предстои да приключи изграждането на новото елипсовидно кръгово кръстовище до транспортен възел "Царацово" при с. Радиново. Най-важното е, че успях да издействам в проекта да бъде заложен околовръстен път за Радиново и Костиево, за да няма дискомфорт за жителите ни“, поясни Димитър Иванов. Той обеща, че до Нова година спортната площадка ще има ограда и ново осветление, които ще осигуряват безопасността на децата.
„Когато сме заедно, в екип, постигаме всичко. Нека в името на нашите деца да вървим напред“, обяви кандидатът за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов.

< Назад