14.10.2019

Кандидатът за кмет на община Марица Димитър Иванов в с. Ясно поле: Даваме само обещания, които можем да изпълним

Кандидатът на коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци за кмет на община Марица Димитър Иванов се срещна с жителите на село Ясно поле. На среща с избиратели на площада пред НЧ „Васил Левски – 1936 г.“ Иван Иванов благодари за доверието и припомни всички нови придобивки за селото.

„Смятам, че оправдах Вашето доверие, затова съм тук пред Вас, за да Ви помоля отново да ми гласувате вот на доверие и да продължим да надграждаме това, което постигнахме заедно през годините“, обяви кандидатът за кмет на с. Ясно поле. Той изброи успехите по време на последните 8 години, които са постигнати с подкрепата на кмета на община Марица Димитър Иванов – асфалтирани са 5 улици, направен е нов Пенсионерски клуб, реновиран е центърът на селото, рехабилитиран е пътят за с. Манолско Конаре,  ремонтирани са съблекалните на стадиона, възстановен е футболният отбор, обновен е гробищният парк, изграден е навес, чакълирани са почти всички улици в селото, а с инвестиция от 5,5  млн. лв. европейски средства бе даден старт на компостираща инсталация за разделно събрани зелени и/или биоразградими отпадъци, която ще даде работа на десетки местни хора. „Ясно поле винаги е било проспериращо и живо село и ще остане такова“, заключи Иван Иванов.

„Няма село в община Марица, което да е подминато. Казвам това на база на 9 нови детски градини, 1 ново училище, реновирани забавачки и училища навсякъде, изградени над 40 детски площадки, 2 спортни зали, 2 читалища, 3 кметства, над 40 км асфалтирани улици и подмяна на водопроводи“, каза Димитър Иванов. И допълни, че обещанията, които дава и той, и кандидатът за кмет на селото Иван Иванов, са в границите на възможностите. По думите му не са необходими приказки, а най-вече работа, за да се случват значимите за хората неща. „Продължаваме заедно напред. Когато сме сплотени и си помагаме, по-лесно постигаме набелязаните цели", завърши Иванов.

< Назад