08.10.2019

Кандидатът за кмет на Павликени Ваня Антонова: Общността трябва да се освободи от страха, искаме толерантност към различното мнение

Десетки жители на Павликени и региона стиснаха ръката, разговаряха и пожелаха успех на кандидата за кмет на общината, издигнат от ПП ГЕРБ, Ваня Антонова. Днес тя и кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ и партньорите от ПД „Социалдемократи” и СДС, бяха на традиционния пазар, който се провежда всеки вторник в града.

Производители на земеделска продукция, търговци и купувачи споделиха своите виждания за развитието на общината, разказаха за проблемите, които ги вълнуват и заявиха, че се надяват на промяна в управлението, за да има бъдеще Павликени и региона.

От своя страна Антонова, която е позната на своите съграждани със своя професионален авторитет и ясни принципи, сподели с хората, че целта на кандидатите от ПП ГЕРБ е общността в Павликени да се освободи от страха, който цари в гражданските отношения. “Искаме толерантност за това, че имаме различно мнение от някого, за градивните ни граждански предложения и политически виждания”, сподели още Антонова. Тя за пореден път заяви своята готовност да промени стереотипите на управление на общината, щом поеме нейното управление, и може да го направи заради доказаните през годините лидерски качества и управленски умения като ръководител на едно от най-проспериращите предприятия в региона.

Вярваме в теб и ще те подкрепим, казаха хората на Ваня Антонова. Те заявиха и своята положителна оценка за работата й като председател на Общинския съвет в Павликени и за силния екип от общински съветници от ПП ГЕРБ, благодарение на които са взети много правилни решения за доброто на цялата община. Ще дадем гласа си за вас и за силната листа на ПП ГЕРБ с номер 43, за да има добри условия на живот в Павликени, да се върнат децата и да има работа за младите хора, казаха още павликенчани на пазара.

 

< Назад