05.10.2019

Кандидатът за кмет на Перник Вяра Церовска: Ще работим за привличането на нови инвеститори в Перник

"Една от най-важните цели, за които ще работим и през следващ мандат, е за привличането на инвестиции в Перник, които да подпомогнат създаването на работни места. Предстои реализирането на Индустриалната зона – 360 декара, за която заедно с Национална компания „Индустриални зони“ си сътрудничим за привличане на инвестиции и за изграждане на индустриални паркове. Това за нас е много важно, за да може младите хора в Перник да не избират столицата или чужбина за реализация, а да остават и да се развиват професионално тук". Това заяви в среща с ръководството на фирма, специализирана в производството на технически изделия и течен силикон, кандидатът за кмет на община Перник Вяра Церовска. Тя поговори с тях за условията на работа, нуждите и желанията им за това в каква посока трябва да се развива общината и представи част от приоритетите в предизборната си програма.

„Всичко, което сме си поставили като цел при следващ мандат, е реално и изпълнимо, без кухи обещания за невъзможни неща. Успяхме да стабилизиране финансово общината, като намалихме общите задължения с 15 млн. лева“, подчерта д-р Церовска и добави, че е отворена за срещи с всички, които имат идеи относно развитието на общината.

Управителят на предприятието Алекс Коев благодари на Вяра Церовска и нейния екип за доброто взаимодействие с бизнеса и изрази своята увереност, че доброто партньорство между двете страни ще продължи и в бъдеще.

В срещата участваха още председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и кандидати за общински съветници от политическата сила в Перник.

 

< Назад