15.10.2019

Кандидатът за кмет на Раковски Павел Гуджеров се срещна със служители на немска фирма за професионално монтажно оборудване в с. Белозем

Кандидатът на  ГЕРБ за кмет на община Раковски Павел Гуджеров, народният представител от ГЕРБ Младен Шишков, както и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ  продължават с предизборните си срещи в общината. Поредната бе със служители на немска фирма за професионално монтажно оборудване на територията на село Белозем. Гуджеров направи ретроспекция на свършеното през изминалия мандат от неговия екип в общината, като подчерта, че тя се развива много бързо, благодарение и на предприятия като това, което дава работа на много хора от Раковски и селата.
„Трябва да сте сигурни, че всеки глас за ГЕРБ е в полза на развитието на бизнеса и работните места, защото само така можем да имаме развита икономика, а от тук повече работни места и по-високи доходи“, коментира Гуджеров. Той акцентира най-вече на това, което ще бъде направено в следващия мандат, ако отново управлява ГЕРБ в община Раковски."Повечето от вас са майки, затова надявам се, че ще ви зарадвам с това, което предстои да бъде направено за децата. Относно училищната инфраструктура ще изградим допълнителни класни стаи и физкултурен салон в ОУ "Хр.Смирненски" и ОУ "Хр.Ботев", ще рехабилитираме дворните пространства в училищата в Белозем и Стряма. За детските градини сме предвидили изграждане на физкултурни салони в "Иглика", "Детелина" и "Синчец" в Белозем. При необходимост ще отворим и нова градинска група", гарантира  пред 300 жени - служители на завода Павел Гуджеров.

< Назад