21.10.2019

Кандидатът за кмет на Разград от ГЕРБ Валентин Василев: Ние не даваме празни обещания като опонентите ни

По време на предизборната кампания опонентите ни казват какво ще направят, докато ние показваме какво сме направили. В предизборно време чуваме всевъзможни обещания, голяма част от които са неизпълними. Ние не работим така. Поемаме единствено реални ангажименти и когато дойде време за нови избори, ние заставаме пред хората и със задоволство отчитаме спазените обещания. Това заяви пред жители на село Островче кандидатът за кмет на Разград и водач на листата на ГЕРБ д-р Валентин Василев. С него бяха народният представител Десислава Атанасова и кандидати за общински съветници.

Василев акцентира и върху някой основни задачи, по които е работил той и екипът му в Разград през изминалия мандат: „Възстановихме видеонаблюдението на Централния общински пазар, което бе изцяло амортизирано; изцяло беше асфалтиран паркингът, обслужващ пазара в града; увеличихме наградите на талантливи деца; а от 9 социални услуги в общината вече са 17“.

Едно от основните искания на жителите на с. Островче към местната власт беше инфраструктурата. „3-километровият вход към селото беше в окаяно състояние, както и улиците в населеното място. С целеви средства, отпуснати от правителството, на стойност 1 650 000 лева - беше извършено асфалтиране в 21 населени места на територията на община Разград, като за Островче бяха отпуснати близо 50 000 лева. Поехме ангажимент към вас и ремонтираните участъци са завършени”, припомни Десислава Атанасова. Тя бе категорична, че изпълнените ангажименти към хората в селото дават основания на представителите на ГЕРБ в община Разград отново да поискат доверието им.

 

 

 

< Назад