27.06.2022

Кандидатът за кмет на село Лиляче Вероника Ценова проведе предизборна среща

Кандидатът за кмет на село Лиляче Вероника Ценова проведе предизборна среща, на която представи своите приоритети за развитие на населеното място. За да изразят своята подкрепа, на събитието присъстваха народните представители инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев, евродепутатът от ПП ГЕРБ Андрей Новаков, кметът Калин Каменов, зам.-председателят на Общински съвет - Враца Цветелина Николаева и общинските съветници от ГЕРБ д-р Димитър Пеев, Таня Георгиева, Тонка Милева и Гроздан Темнишки, бившият областен управител Малина Николова, Владимир Вълов- кмет на с. Баница, Гергана Маркова - кмет на с. Мраморен, както и кметският наместник на кв. Кулата Даниела Чобанова.

„Ще работя за чисти и поддържани обществени пространства, поетапно асфалтиране и бетониране на улици и цялостно подобряване на инфраструктурата, изграждането на детска площадка за най-малките жители на Лиляче, както и за възстановяване и надграждане на традициите и обичаите в селото, защото всяко населено място трябва да има своя духовен живот“, заяви по време на срещата Вероника Ценова. Тя подчерта, че в селата, в които управляват кметове от ГЕРБ се случват хубави неща, защото всички работят заедно като екип и си помагат. „ От мен няма да чуете празни и неизпълними обещания, а ще работя за реализацията на казаните от мен приоритети“, допълни още кандидатът на ПП ГЕРБ. 

Кметът на Община Враца Калин Каменов изрази увереност, че в този частичен избор, Лиляче трябва да направи верния избор и да гласува доверието си на Вероника Ценова. „Тя е един изключително мотивиран човек, който обещава изпълними неща. Има екип до нея, а аз съм тук да й помагам, заедно с общинските съветници и народните представители -  всички ние сме гарант за изпълнението на нейните цели“, допълни още Каменов. Той подчерта, че през тази година предстои асфалтиране и бетониране на улици в селото на обща стойност 60 000 лв.

„Жени ГЕРБ са можещи и целеустремени, винаги реализиращи идеите си. Вероника е нежна и скромна, но силна, амбициозна и енергична жена, която със сигурност ще работи за един по-добър облик на Лиляче“. Това заяви представителят от област Враца в НИС на ЖГЕРБ и заместник – председател на Общински съвет – Враца Цветелина Николаева. Тя увери, че от страна на общинските съветници от ГЕРБ, Вероника Ценова има безусловна подкрепа при разрешаването на всякакви проблеми, касаещи селото.

Кметът на село Баница очерта всичко постигнато за последните години в селата от община Враца.

„Това е екипът, който наистина работи и това се вижда – и в град Враца, и в община Враца, и в областта. Това, което постигнахме заедно - нови улици, паркове и детски площадки, нови спирки- никое друго управление не би го постигнало“, подчерта Вълов.

Своята подкрепа за кандидата на ПП ГЕРБ изрази и народният представител Красен Кръстев. „Ако гласувате доверие на Вероника Ценова, тя ще стане кмет на всички Вас и няма да Ви дели - така, както прави кметът Калин Каменов. Когато има подкрепата на кмета на общината, винаги има и пряка връзка в реализацията на всички проекти“.

Народният представител инж. Петя Аврамова оцени ангажираността на кандидата от ПП ГЕРБ за кмет на село Лиляче и желанието да се срещне с всеки един от хората в селото, да чуе проблемите, както и предложенията им за развитие. “Това е човекът, който с грижа и внимание, усърдие и упоритост ще работи за своето село. По нейна инициатива изчистихме и реновирахме парковото пространство в центъра на селото, за да проведем днешната срещата, отново по нейна инициатива, изчистихме салона на читалището. Това не струва пари, а само желание и любов към това, което правиш. Заставаме зад нейната кандидатура за кмет с опита и знанията си, за да работим заедно и да й помагаме“, завърши инж. Аврамова.

„Вероника се е посветила на каузата да спасява животи. Аз изпитвам огромно уважение към такива хора. На 26 години, хора като Вас, които ми гласуваха доверие, ме изпратиха в Европейския парламент. Може би половината от тях вярваха, че аз ще се справя“, заяви евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков. Той подчерта колко е важно да бъдат постигнати  целите, променящи средата на живот. „Ако Вие, хората с опит, повярвате на човек с толкова енергия, като Вероника, Лиляче ще бъде различно само за 2 години. Аз заставам до нея в амбицията да промени всичко наоколо – мръсните зали, прашните и неасфалтирани улици, скъсаното национално знаме над кметството. Вие заслужавате много повече и няма да се откажем като екип, докато това село не стане приятно място, в което да отглеждате децата и внуците си и достойно да живеете тук. Аз бих гласувал за Вероника, защото това е един амбициозен човек, с прекрасна професия, който е избрал да остане и да работи за Вас“, завърши Андрей Новаков.

На всички присъстващи в НЧ „Просвета – 1927“, кандидатът за кмет на Лиляче подари кинопрожекция на българския игрален филм „Петя на моята Петя“.

 

< Назад