14.10.2019

Кандидатът за кмет на Средец Иван Жабов представи програмата си пред Тракийско дружество "Лазо Лазов“

Инж. Иван Жабов, кандидат за кмет на община Средец (област Бургас) и кандидати за общински съветници от ГЕРБ проведоха среща с членовете на Тракийско дружество "Лазо Лазов" в града.

Досегашния кмет Иван Жанов представи част от приоритети, включени в предизборната му програма за следващ мандат на управление. Основните теми, които жителите на града коментираха, бяха свързани с образованието, инфраструктурните проекти в община Средец, както и с ремонта на уличната мрежа. Част от основните артерии на града вече са обновени, на други места реконструкцията тече към момента.

„Част от улица "Васил Коларов" в Средец вече се ремонтира, като по проект е предвидено да бъде изцяло обновена улицата, която включва отсечката от площад "България" до пресечката с  улица "Тодор Павлов". Средствата, които ще бъдат изразходвани за ремонта са заложени в капиталовата програма на бюджета на Община Средец за настоящата година. Предвидено е подмяна на съществуващата паважна настилка, полагане на асфалтова, както и нови тротоари“, сподели кандидатът-кметът от ГЕРБ.

Иван Жабов и кандидатите за съветници обсъдиха с членовете на дружеството благодариха на членовете на тракийското дружество за подкрепата и за активната им роля в обществено-културния живот в Средец.

 

< Назад