11.10.2019

Кандидатът за кмет от ГЕРБ Васил Едрев проведе поредица от срещи в община Айтос

Кандидатът за кмет на град Айтос от ГЕРБ Васил Едрев и кандидатите за общински съветници се срещнаха с жителите на квартал „Маджур Махала“ в града. Възможността за обезопасяване на кръстовището на главния път към СОУ "Никола Вапцаров", подобряване на сметосъбирането и наличието на достатъчно контейнери за смет в района, бяха само част от темите, бсъдени с местните хора.

„Свършеното в общината е видимо, а доверието на хората се печели само с работа, не с големи обещания. Ако искате и в следващите години промяната и развитието в Айтос да продължат, не се доверявайте на популизма, а изберете хората, които са доказали, че могат“, заяви Васил Едрев пред присъстващите.

С. Поляново също бе сред посетените места от екипа на ГЕРБ, участващ в предизборната кампания. Дискусията се проведе в залата в селото, като повече от два часа хората активно задаваха въпроси и излагаха своите притеснения. Бяха обсъдени проблеми с канализацията, липсата на целодневна детска градина, нуждата от подобряване на инфраструктурата, изграждането на спортни съоръжения и др.

„Жителите на Поляново не правят изключение от своите съграждани навсякъде в община Айтос. Те са активни хора, които искат населеното място да се развива, а това е изключително важно, защото без активна гражданска позиция и диалог, няма как да бъдат решавани проблемите“, категоричен бе Васил Едрев.

 

< Назад