26.06.2021

Кандидати от листата на ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на Сребърна

Кандидат-депутатите Тодор Тодоров, Ивелин Статев и Красимир Димитров разговаряха с жителите на село Сребърна, община Силистра, на площада в центъра на населеното място. „ГЕРБ е единствената партия, която се явява на избори с ясни приоритети за управлението на държавата. Само такава партия може да има успех, защото всичко което прави е за България!“. С тези думи се обърна към присъстващите Ивелин Статев. Той подчерта, че в листите си ГЕРБ залага на млади, образовани и знаещи хора.

„Винаги съм радостен, когато идвам в Сребърна. Тук нагледно може да се види постигнато от ГЕРБ, в това уютно и много красиво място за живот хората оценяват свършеното. Не съм при вас тук да ви разказвам приказки за прекрасното бъдеще, а да кажа какво направихме през последните години и как може да го надградим“ каза Тодор Тодоров. Той наблегна на факта колко инвестиции са направени в здравеопазването в област Силистра. Инвестициите в образованието е бил друг от основните приоритетите на държавата в Силистренско.

„Всички искаме промяна. Но промяната няма да се осъществи от партии без идеи, партии с лидери, които се крият и хора, които искат да „счупят“ държавата в полза на олигархията. Да сложим ред в хаоса и да продължим напред с номер 5 на 11 юли“, призова водачът на листата за народни представители на коалицията ГЕРБ-СДС в област Силистра.

 

< Назад