04.07.2021

Кандидати от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на община Алфатар

Кандидати  от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на община Алфатар.

В читалището на общинския център се проведе предизборната среща в която взеха участие водача на листата Тодор Тодоров, заедно с кандидатите за депутати Ивелин Статев, Красимир Димитров, Йордан Йорданов, Еда Самиева и Иван Павлов.

Срещата бе открита от кметът на общината Янка Господинова. Тя заяви, че благодарение на правителствата на ГЕРБ всяко лято от 2015 година до сега се асфалтират улици в населените места в общината и почти не са останали такива в сравнение с други общини. Затова ще продължава да се отделя финансов ресурс за това, защото инфраструктурата е важна.

„Община Алфатар е пример за добро управление и то от ГЕРБ. Призовавам ви да гласувате с бюлетина номер 5 на 11 юли, защото имаме идеи и планове за развитието на общината и те заслужават да бъдат подкрепени“ призова кмета на общината Янка Господинова.

„Община Алфатар не е черно-бяла община! Всеки който излезе и се разходи в Алфатар и селата в общината ще види колко цветна и подредена е общината. Личи си ръката на добрия стопанин и компетентния ръководител, който с грижа за хората решава проблеми им“ заяви Тодор Тодоров.

Той припомни, че ГЕРБ нямат неизпълнено обещание, а в сегашната предизборна програма са заложени увеличение на минималната заплата на 1000 лева, както и на пенсиите, които се предвижда те да бъдат ежегодно актуализирани и средната да достигне 600 лева.

Срещата продължи с постановката „Годеж“, на местния театрален състав при НЧ "Йордан Йовков", подарена на жителите от общината от ГЕРБ.

< Назад