07.07.2021

Кандидати от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на село Айдемир

В залата на народно читалище „Родолюбие 2006“ в най-голямото силистренското село Айдемир вчера се проведе предизборната среща, в която взеха участие кандидати от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Силистра с водач Тодор Тодоров, заедно с кандидатите за депутати Ивелин Статев, Красимир Димитров, Еда Самиева , Йордан Йорданов, и Иван Павлов. На сцената се качиха и кмета на община Силистра д-р Юлиян Найденов и Денчо Георгиев, кмет на село Айдемир, който откри срещата.
„Вие сте свидетели как през последния мандат се развива нашето село. В момента започна дългоочакваното асфалтиране на улиците в населеното място. В частта, където няма асфалтиране, се очаква до няколко седмици да започне водния цикъл. ГЕРБ е доказала, че работи за хората, така че аз ви призовавам на тези трудни избори да направите разумния избор и на 11 юли да гласувате с номер 5 в бюлетината.“
Кметът на общината д-р Юлиян Найденов заяви, че се надявам и след 11 юли да продължи да работи с този знаещ и можещ екип на ГЕРБ, заедно с избраните за депутати, които да продължат да съдействат за да случват хубавите неща в община Силистра.
„Знаете, че в предишната кампания положихме първа копка на църквата "Св. Равноапостоли Константин и Елена". Въпреки усилията на нашите политически опоненти в местния общински съвет да се забави строежа на църквата, поемам ангажимента до празника на Силистра - 14 септември да положим първа плоча на храма в квартал „Деленките“ на селото“ заяви Тодор Тодоров.
„Като партия няма нещо, от което в ГЕРБ да се срамуваме. Другите не направиха нищо! Нула! Така, че се доверете на хората, които работят за вас и ни подкрепете на 11 юли с номер 5 в бюлетината, за да върнем реда в хаоса“ призова Тодоров присъстващите.
За доброто настроение на присъстващите се погрижиха от танцовите и певческите формации на НЧ „Родолюбие 2006“ , като и индивидуални солисти и и народната певица Ивелина Димова.

< Назад