06.07.2021

Кандидати от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на село Калипетрово

На новата сцена на стадиона в силистренското село Калипетрово вчера се проведе предизборната среща, в която взеха участие кандидати от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Силистра с водач Тодор Тодоров, заедно с кандидатите за депутати Ивелин Статев, Красимир Димитров, Нефие Раим, Йордан Йорданов и Иван Павлов.

Никола Узунов, кмет на село Калипетрово, откри срещата.

„През годините много се говореше за тази сцена. Единствената партия, която застана до мен и ме подкрепи, след като преди две години станах кмет, беше ГЕРБ. За да я има тази сцена е отговорен нейния главен спонсор, а именно г-н Тодор Тодоров. За да успяваме и за напред трябва да сме единни, трябва да виждаме хората, които строят и които помагат на нашите населени места“ заяви кмета на населеното място.

Кметът на общината д-р Юлиян Найденов заяви, че ГЕРБ е единствената партия, която може да излезе и да покаже какво е направила. Надявам се на 11 юли с бюлетина номер 5 да изберем за депутати хора от които ще изискваме, а те ще помагат да създаваме по-добри условия за живот на хората.

По думите на Тодор Тодоров само партия ГЕРБ има подготвени експерти, които могат да направят национално отговорно правителство и да върнат реда в страната, заради хаоса настъпил с управлението на служебното правителство. Само ГЕРБ е предложил реална програма за управлението на държавата през следващите 4 години.

„Хаосът и безвремието в което попаднахме трябва да спрат, трябва заедно да се хванем и да си подредим държавата. Затова на 11 юли с номер 5 към поредна победа на ГЕРБ“ призова Тодор Тодоров

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха от вокална школа „Звездица“, танцова формация към НЧ „Пробуда – 1940“ и народната певица Ивелина Димова.

< Назад