17.09.2014

Кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ – Монтана разговаряха с жители от Община Бойчиновци

Ние сме тук, сред вас не за да ви обещаваме неща, които други ви обещават по време на предизборни кампании, а след това не ги изпълняват. Да, вярно, ще ви обещаят високи пенсии и минимална работна заплата от 1000 лeва , но те самите знаят, че това няма как да се случи, особено в нашия регион с икономика, която не работи, лоша инфраструктура и липсата на инвестиции. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ - Монтана Златко Тодоров по време на разговори  с жители от община Бойчиновци. „Ние ще ви говорим за нашата програма и това, което сме заложили в нея, за нашите приоритети,  за това, което сме направили и, което ще направим, за доброто на страната ни и за област Монтана. Доверете ни се и  ни подкрепите на 5 октомври, като  гласувате с номер 9 в бюлетината“, добави Тодоров.

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ – Монтана Златко Тодоров, Петър Якимов, Росен Белчев и Калин Хайтов се срещнаха с жителите на град Бойчиновци и селата Ерден, Кобиляк и Охрид в Община Бойчиновци. Основните акценти  в разговорите  бяха, затворените програми по временна заетост, по които според думите на хората, по времето на управлението на ГЕРБ са били заети голяма част от работещото население в общината, безработицата, социалната политика,  битовата престъпност, подмяна на канализационната мрежа, земеделието. „ГЕРБ винаги е доказвала, че работи в интерес на гражданите. Един от основните приоритети в управленската програма на партията е активната социална политика, която ще даде възможност  не само за работа, но  квалификация и преквалификация на кадрите. Това ще стане с разработване на програми за обучение в които всеки може да се включи“, каза третият в листата на ГЕРБ - Монтана Петър Якимов.

„По времето на  предишното управление на БСП, ДПС и АТАКА бяха спрени плащанията по оперативни програми. Когато ГЕРБ управлява, знае как да управлява и европейските средства“, каза Росен Белчев.

 

< Назад