30.09.2014

Кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР проведоха дискусия с граждани от столичния квартал “Люлин”

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР Станислав Иванов, Красимир Ципов и Христо Гаджев проведоха дискусия в столичния квартал “Люлин”1. Дискусията бе по инициатива на гражданите, живеещи в района, които поискаха лична среща с кандидатите за народни представители от 25 МИР, за да могат да научат повече за техните предложения и програми в бъдещия парламент. На срещата присъстваше и районният кмет на район “Люлин” Милко Младенов. Живеещите там поискаха да  споделят проблемите си и да чуят предложенията на кандидат-депутатите. По повод увеличаващата се битова престъпност кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 25 МИР Христо Гаджев заяви-“Наистина такъв проблем съществува. Затова сме заложили в програмата си като основен приоритет повишаване на сигурността на гражданите, за да може всеки един от нас да се прибира спокойно в къщата си. Решението, което ние от ГЕРБ смятаме, че би намалило престъпността е увеличаване на полицейското присъствие и монтиране на виденаблюдение”. Христо Гаждев сподели, че според статистиката там, където има виденаблюдение, престъпността съществено намалява. Той подчерта, че по програмата на ГЕРБ ще се работи за децентрализация и делегиране на повече пари към общините и районните администрации, както и че приоритет за партията ще бъде по-голяма инвестиция в образованието и инфраструктурата за деца и паркове. И след 5 октомври аз ще продължа да живея тук, затова няма да обещаваме нищо, което няма да изпълним, добави Христо Гаджев.

“Проблемите в България са много, изостанахме с година и половина от развитието си, спряха жизненоважни за нас европейски средства, но не можем да оставим нещата така. Време е да се върнем по нормалния път, всички заедно и с общи усилия да направим държавата си по-стабилна и с подкрепата на Европа да вървим напред”, сподели в разговор с граждани, участващи в дискусията, кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ Станислав Иванов.

Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 25 МИР Красимир Ципов отбеляза, че инициативата на гражданите за среща с народните представители е изключително градивна, защото само по този начин могат да се намери адекватни решения за проблемите на столичани. По думите му е хубав знак, когато обществото търси диалог с политиците, защото това е ключът към по-развитата държава, а именно добрата комуникация на политици с граждани. “Обратната връзка за нас е важна, защото по този начин съумяваме да вземем заедно най-добрите решения за България”, подчерта той.

Кметът на район “Люлин” Милко Младенов припомни извършеното в района при управлението на ГЕРБ и запозна гражданите с бъдещите инициативи, планирани от общината. Той категорично заяви, че от правителството на ГЕРБ е срещал само подкрепа и съдействие.

< Назад