28.09.2014

Кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР участваха в предизборно мероприятие в столичния район „Връбница“

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 25 МИР Красимир Велчев, Снежана Дукова, Красимир Ципов, Никола Казаков и Надежда Делиева участваха в предизборно мероприятие на ПП ГЕРБ в столичния район „Връбница“.  „ГЕРБ отново дава реалната заявка да върне България към правилния път, който води към Европа. Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов е доказал през всичките тези години, че може да гради и да прави България по-различна и по-стабилна“, каза пред гражданите кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ Снежана Дукова. Тя благодари на кмета на район „Връбница“ Младен Младенов, като подчерта, че голяма част от успехите на ГЕРБ се дължат и на добрите кметове, излъчени от партията.

„В тази анархия, в която се намираме в последно време и в обстановката на саботаж на всичко добро, което се предлага от обществото, е крайно време да стабилизираме ситуацията в България.  Номер 9 е номерът на централния нападател, винаги от него се очаква реализация и ние точно това ще направим-ще реализираме нашата програма“, отчете кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 25 МИР Красимир Велчев. Той поздрави присъстващите от името на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и подчерта, че е горд да е кандидат за народен представител от 25 МИР, там където 11 пъти партията дава най-добрите изборни резултати.

Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 25 МИР Красимир Ципов призова столичани да подкрепят ГЕРБ с бюлетина номер 9 на предстоящите избори, за да няма повече във властта хора, които не работят за интересите на българите. Кандидатите от ГЕРБ се отличават от останалите партии, защото сме доказали, че можем да градим и да работим за доброто бъдеще на България, добави Красимир Ципов. Нека на 5 октомври да отвоюваме България за Европа и за всички нас, подчерта кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ Лъчезар Иванов.

 

 

 

 

 

< Назад