14.05.2019

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Лиляна Павлова и д-р Иво Ралчовски се срещнаха с представители на бизнеса в Мездра и Враца

„Последните дни посещаваме фирми, които са на европейско ниво и в които работят млади хора. Важно е младите да останат в България. Това е трайна тенденция благодарение на политиките на ГЕРБ и за това ще работим“, заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски по време на среща със служители на фирми от Враца и Мездра.

„Преди три години обещахме да има видими резултати за град Враца и сега като действащ общински съветник мога да заявя, че те вече са факт. Все повече отстоявам тезата, че Враца и Северозападният регион се развиват с ускорен темп. Показателен е фактът с новите инвестиции и реализирането на големи инфраструктурни проекти.  Ангажиментът на правителството към региона личи и с излъчването на моята кандидатура за евродепутат“, категоричен бе д-р Ралчовски.

„Много е важно кои хора ще ни представляват в Европейския парламент. Имаме нужда от личности, които ще защитават българския интерес в обединена Европа. България е равноправен член в ЕС. За да може да защитим достойното място на страната ни в Европа, подкрепете листата на ПП ГЕРБ с номер 12 в бюлетината на 26 май“, призова д-р Иво Ралчовски.

„Когато бях министър на регионалното развитие и благоустройството дадохме старт на важни за Враца и региона проекти. Радвам, че днес виждам преобразяването на града. Това е доказателство, че със съвместните усилия на държавната, местна власт, добрите кметове и благодарение на европейското финансиране, градовете могат да станат по-добро място за живеене. Благодаря на всеки един от Вас, защото бизнесът е този, който създава работни места, а износът – важна част от българската икономика“, подчерта кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова. Тя поясни значимостта на предстоящите европейски избори. „Важно е кой ще ни представлява в Европейския парламент, за да отстоява българския интерес в Европа. Това е възможно само с представителите на силната листа на ГЕРБ – хора, утвърдили се със своя капацитет и опит през годините в различни сфери на дейност“, уточни Лиляна Павлова. Тя бе категорична, че за да продължи да се развива държавата, трябва да има синхрон между властите. „Вярвам, че това става с много работа и общи усилия. Надявам се на вашата подкрепа, за да отстояваме постигнатото до този момент и за да има повече европейско финансиране за регионите,така че да достигнем и до най-малкото населено място. Ще работим усилено, за да има повече европейски средства и за фирми, които да инвестират в модерни технологии, за да бъдат конкурентоспособни и реализират продукцията си на европейски пазар“, допълни Павлова.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова се срещна и с актива на партийната структура в Криводол.

< Назад