29.06.2021

Кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ – СДС се срещнаха с членове и симпатизанти в Чирпан

Кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ – СДС в Старозагорски избирателен район проведоха среща с членове и симпатизанти в Чирпан. „През последните четири години имаше ръст на икономиката, на приходите, което доведе до увеличаване на доходите, защото създадохме стабилно управление и предвидимост. На 11 юли гласувайте с разум, за да можем да надграждаме постигнатото.“ – с тези думи към присъстващите се обърна водачът на листата Красимир Вълчев. Той посочи, че сред основните приоритети на Коалиция ГЕРБ – СДС са минималната работна заплата да достигне 1000 лева, средната – 2000 лева, на учителите – 2500 лева, а на университетските преподаватели – 2800 лева. Общинският ръководител на ГЕРБ в Града на Яворов и председател на Общинския съвет Иван Станчев акцентира, че нито една политическа сила, освен партията с лидер Бойко Борисов, не е оказвала такава голяма подкрепа за Общината и нейните жители. „Благодарение на държавата излизаме от изключително тежкото финансово състояние на местната администрация, което екипът на кмета Ивайло Крачолов завари през 2019 г. след два мандата управление на БСП“ – каза още Иван Станчев.

Ивайло Крачолов припомни, че по време на предходното управление на ГЕРБ, държавата опрости близо 10 млн. лева дългове, които общинското ръководство на Чирпан наследи от своите предшественици, а постъпилите инвестиции са над 8 млн. лева, като половината от тях са за модернизиране и изграждане на нова образователна инфраструктура. „Благодаря на водача на листата с кандидати за народни представители Красимир Вълчев, че като министър на образованието и науката няколко пъти за година и половина посети всички училища, детски градини и е запознат с всеки един проблем. За броени месеци осигури от бюджета на министерството 500 000 лева за нов спортен салон в Професионалната гимназия по селско стопанство“ – обобщи кметът на Чирпан.

В срещата участваха кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ – СДС в Старозагорски район: Лъчезар Борисов, Маноил Манев, Александър Кьосев, арх. Мартин Паскалев, Петя Чакърова, Деница Иванова и Петко Минчев

На изборите за народни представители на 11 юли, за Коалиция ГЕРБ-СДС гласува с № 5 в машинната или хартиената бюлетина.

 

< Назад